Wil je dolgraag je liefste, trouwe vriendje op een bijzondere manier vereeuwigd hebben? Ook dat kan! Het enige wat ik daar voor nodig heb is een goede, scherpe foto op een hoge resolutie. Ik kan een prachtig schilderij voor je maken, maar een heleboel valt of staat met de foto die ik van je krijg:

Hoe meer details ik op je foto kan zien, hoe meer details ik op je schilderij kan schilderen. Ik heb niks aan foto's die bij inzoomen erg pixelig worden. Ik heb foto's nodig waar ik oog- en haarkleuren goed op kan zien. Het is belangrijk dat ik de hele kop op de foto kan zien, het is dus niet handig als er delen wegvallen op de foto. Het mooist zijn foto's met natuurlijk licht en wat contrast. Geflitste foto's zijn niet goed bruikbaar, omdat dat een foto heel “plat” maakt en het dier in kwestie dan met rode ogen op de foto staat. Het beste zijn foto's zonder filters, dus geen snapchat foto's. Ik ga ervan uit dat je een foto opstuurt die je zelf mooi vindt, en waarop je het dier in kwestie mooi vindt staan.

Hou in gedachten dat ik het dier in kwestie niet ken, en dus enkel kan schilderen wat ik op de foto kan zien.

Houd er rekening mee dat ik meestal een wachtlijst heb van enkele weken. Zeker rond de feestdagen kan het ontzettend druk zijn. Bestel op tijd als je het schilderij als kado wil geven!

Het formaat van het schilderij mag je helemaal zelf kiezen. De prijs bereken ik aan de hand van het formaat schilderij wat je wil hebben.

#petPainted